Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Φωτοεπισημάνσεις Νο 5 / 4/11/2010





Φ Ω Τ Ο Ε Π Ι Σ Η Μ Α Ν Σ Ε Ι Σ
1 φωτογραφία = 1.000 λέξεις.
Από το Γιώργο Ι. Καζαντζή.

Αφιερωμένο στη.. “δραστηριότητα και το έργο” της οκταετούς παρουσίας (2003-2010), στο Δημαρχιακό “Θώκο”, της σημερινής Δημοτικής μας αρχής. 

Φωτογραφίες Νο 1 έως Νο 6.
Πεζοδρόμιο εισόδου στην Πόλη -απέναντι από το Δημαρχείο.



















Πεζοδρόμιο Εθνικού σταδίου-απέναντι από το Δημαρχιακό κατάστημα.




















Πεζοδρόμιο εισόδου στην Πτολεμαϊδα-απέναντι από το ΣΟΥΠΕΡ Μαρινόπουλου.



















Η είσοδος της πόλης, απένατι από το ΣΟΥΠΕΡ Μαρινόπουλος.






















Η είσοδος της Πόλης μας, προ του Μαρινόπουλου.

















 





























Επειδή, μια φωτογραφία = 1000 λέξεις και όχι μόνο, όπως γράφουμε και στον τίτλο των δημοσιευμάτων μας, παραθέτουμε 7  φωτογραφίες, με απλό και φτηνό κοστολόγιο, αλλά, με σοβαρό και βασικό περιεχόμενο, για μια  απλή πόλη και όχι αυτής του οράματός μας, για την πόλη του Μέλοντος. 
Η τρισάθλια αυτή κατάσταση που επικρατεί, εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς καμία, μα καμία προσπάθεια βελτίωσής της, έστω και για τα μάτια, για κάποια ένδειξη, που σημαίνει, πως, το γνωρίζουν το πρόβλημα  και το.. προγραμμάτισαν  για τις επόμενες προεκλογικές τους εκστρατείες, της .. δεκαετία ( 2011-2020) και,,)!!
Ήδη βρισκόμαστε προεκλογική περίοδο και πιστεύουμε, πως, ο θυμόσοφος λαός μας θα αποδώσει, “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”…. 
Σε ότι αφορά την αντίστοιχη είσοδο, από την πλευρά του Βορρά ( Φλώρινας), η κατάσταση βρίσκεται σε καλλίτερη μοίρα, χωρίς καμιά προσπάθεια βελτίωσή της.
Σε ότι αφορά την κατάσταση στο εσωτερικό της πόλης, σας το φώτο-παρουσιάσαμε, φίλες και φίλοι, αρκετές φορές= ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου